Kategoriat
Headactive Oy Unesta energiaa

Verkkovalmennus on ohjelmoitu 14 päivän ajalle tilaamis-päivästä lukien (viisi 13-32 minuutin jaksoa, jokaisen uuden jakson ilmestymisestä saat sähköpostiisi ilmoituksen). Poikkeusajan valmennuksen hinta on nyt vain 29€ (ovh 69€).

Valmennusalustana toimii luotettava ja laadukas Campwire. Valmennus on käytössäsi 24/7, missä ja milloin vain, tietokoneellasi, tabletillasi ja puhelimellasi. Ostettuasi valmennuksen pääset heti aloittamaan ensimmäisestä jaksosta ja tutustumaan kurssin sisältöön tarkemmin. Valmennus on käytössäsi kahden kuukauden ajan.

Unesta energiaa konsepti kuuluu Headactive Oy palvelutarjontaan.

Kirjoittanut Kari

HeadActivator Kari Matilainen (KM, PsM) on suomalaisen, yhdysvaltalaisen, ruotsalaisen ja ranskalaisen työkulttuurin karaisema nykyinen psykologi, joka toteuttaa visiotaan positiivisen psykologian tuotteistamisesta.
Työurani ensimmäisen jakson aloitin vuonna 1997. Opettavaiset vuodet erilaisissa globaaleissa tehtävissä mobiili-teollisuudessa saivat päätöksen vuonna 2013. Näiden vuosien aikana koin lukuisia prosesseja, esimiehiä, johtajia ja organisaatioita. Psykologiksi heittäydyin 2015. Nykymaailma on muutoksen tilassa, vanhat tavat toimia eivät enää välttämättä päde sellaisenaan.
Työelämä ja sen seurauksena johtamisen tavat ovat murroksessa. Psykologia on myös uudistumassa, tämän uuden tiedon jalkauttaminen on kuitenkin haasteellista – onnistuakseen tässä tulee olla ymmärrystä psykologiasta, tieteen ulkopuolisesta maailmasta ja tavoista toimia sekä ennen kaikkea kyky toimia tässä rajapinnassa vakuuttavasti ja vaikuttavuutta luoden. Tämä taito minulla on.